In verband met de vele vragen over het corona virus (COVID-19) hebben wij een speciale pagina gemaakt. Lees meer.

 

Kindje kijken!

Proficiat! Je hebt een test gedaan en je bent zwanger! Natuurlijk wil je zo snel mogelijk kennismaken met je kindje. Bij ons kan dit altijd! Het maakt niet uit hoever je zwanger bent.

Zodra er een hartje zichtbaar is kunnen wij je dit laten zien. Vanaf 10 weken kunnen we je dit ook laten horen. Onze echoscopisten hebben ook jarenlange ervaring als verloskundige. Zij kunnen je goed infomeren over hoe het met je zwangerschap gaat. Ook hebben zij tijd voor al je vragen.  

Kindje kijken doen we in 2D (zwart/wit). 2D wil zeggen alleen breedte en diepte. We kijken door je kindje heen. Op de monitor kun je zo tegen de binnenkant van je kindje aankijken. Je krijgt altijd een leuke foto mee. 

Geslachtsbepaling

Is het nu een zoon of toch een dochter? We kunnen dit zien vanaf 15 weken. Wil je vóór 15 weken toch een geslachtsbepaling, dan kan dit wel, maar geven we geen 100% garantie. Wanneer je na 15+0 weken komt, zouden we het geslacht betrouwbaar moeten kunnen vaststellen. Lukt dit onverhoopt niet (sommige kindjes zijn een beetje verlegen...), dan mag je op onze kosten nog een keertje terug komen. 

We kunnen je helaas geen garantie geven op de beoordeling van het geslacht. We geven 99,9% zekerheid. 

Geslachtsbepaling - duo.jpg

Stage echo

EyeBaby leidt actief (verloskundige) echoscopisten op. Tijdens een stage spreekur zien wij graag zwangeren in veel verschillende termijnen. Zowel vroeg als bijna uitgerekend!l Het doel van de echo is het opleiden van de verloskundige tot echoscopist. Er wordt tijd genomen om te oefenen en om uit te leggen.

Wil je naar het stage spreekuur komen, dan wordt er natuurlijk op een fijne manier naar je kindje gekeken. Er is tijd en aandacht voor de student en tijd en aandacht voor jou. Omdat je de aandacht moet delen met de student, worden deze echo's tegen gereduceerd tarief aangeboden. Hierom is het niet mogelijk om voor deze echo een kortingsbon te gebruiken. Het tarief is € 29,50 per uur. 

3d en 4d echo

Met 3-4D echo kunnen we je kindje van heel dichtbij laten zien! 3D Betekent een foto met 'diepte'. 4D Betekent dat je jouw kindje ziet met diepte en beweging.  Je kan dan live naar je kindje kijken! Wellicht zie je duimzuigen, of gapen, of een glimlach! 

De bedoeling is zo mooi mogelijk het gezichtje, of handjes en voetjes  in beeld te brengen. Hoe duidelijk de beelden zijn is afhankelijk van de houding van je kindje (kijkt het naar de 'camera' of niet) en de hoeveelheid vruchwater om je kindje heen. Ook het postuur van de moeder speelt mee. Hoe dichter de camera bij je kindje is, hoe scherper het beeld. Alle babies hebben handen en voeten bij het gezicht. De navelstreng ligt vaak in de buurt van het gezichtje.  

Mocht je kindje zo liggen dat we het gezichtje helemaal niet in beeld krijgen, mag je op onze kosten terug komen voor een extra echo van 15 minuten.  Natuurlijk worden er beelden en film opgeslagen op een usb stick. Zo kun je later op je gemak de beelden nog eens bekijken.