Kom je ook genieten van je kindje?

Naar je kindje kijken is bijzonder! Graag maken wij van jouw bezoek een onvergetelijke ervaring! Kom samen met je partner, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en liefste vrienden genieten van jullie kleine wonder. Sfeer en beleving staan bij ons centraal.

Alle echo’s worden door gediplomeerde echoscopisten gemaakt. Bij EyeBaby worden pretecho’s gemaakt door onze oprichters, Yvonne van Sluis en Esther de Vries. We werken op twee lokaties: Spijkerlaan 2 in Arnhem (Bij Arhemse Meisjes) en St. Bernulphusstraat 13B in Oosterbeek (bij 't Geboortehuys). 

Natuurlijk kijken we met de beste apparatuur en nemen we uitgebreid de tijd voor je! Kom je gezellig kijken? Dan is iedereen welkom. Kom je voor een medische echo? Neem dan alleen je partner mee. 

Wij bieden verschillende soorten echo's

Bij elke echo krijg je een foto en een usb stick. Wel zo leuk om de foto ook digitaal te krijgen! Al onze prijzen zijn voor éénlingen en inclusief BTW. Krijg je een meerling? Per kindje hanteren we een toeslag van €15,-. We hanteren géén avond- of weekend toeslag. 

waslijn voor grijze blokje.png

Kindje kijken! 

Dit kan altijd! Zodra er een hartje zichtbaar is, kun je komen kindje kijken! Als we het hartje kunnen zien kloppen (6 weken) kunnen we je dit ook laten horen! Met een doptone bij de verloskundige kan dit pas vanaf 12 weken...

Kindje kijken doen we in 2D (zwart/wit).  Met 2D kijken we ook hoe je kindje groeit.
Is je zwangerschap minder dan 10 weken, dan zijn de mooiste beelden via een vaginale echo
te maken.
Dit gaat uiteraard alitjd in overleg met jou. 

 

8 wk echo eyebaby.png

15 min. € 35,- 
30 min. € 50,- 

waslijn voor grijze blokje.png

Geslachtsbepaling

Krijg je een jongen of een meisje? Veel ouders zijn hier nieuwsgierig naar!
Vanaf 15+0 weken kunnen we het geslacht van je kindje met zekerheid vaststellen.
Graag nemen we hier de tijd voor. Bij de meeste kindjes lukt het om in één echo zekerheid te geven over het geslacht. 

Lukt het ons niet om bij 15+0 het geslacht zeker vast te stellen, dan mag je op onze kosten een herhalingsecho
laten maken van 15 minuten. We proberen dit zo snel mogelijk voor je in te plannen. 

We laten jullie je kindje zien en je krijgt natuurlijk een leuke foto mee van je zoon / dochter.

Geslachtsbepaling voor in grijs.png

15 min. € 45,- 

waslijn voor grijze blokje.png

3/4d Echo

Met 3-4D echo kunnen we je kindje van heel dichtbij laten zien! 3D betekent een foto met 'diepte'. 4D betekent dat je je kindje ziet, met diepte en beweging. Je kan dan live naar je kindje kijken! Wellicht zie je je kindje duimzuigen!

De bedoeling hierbij is om zo mooi mogelijk je kindje in beeld te brengen. Hoe duidelijk de beelden zijn is afhankelijk van hoe je kindje ligt, en de hoeveelheid vuchtwater om je kindje heen. Natuurlijk worden de beelden en video opgeslagen op een usb stick. Zo kun je deze later op je gemak nog eens bekijken. 

3D.png

30 min. € 95,-
45 min. €120,-

Ook voor medische echo's kun je bij ons terecht. 

De apparatuur die we gebruiken is zeer geschikt om ook medische echo's te maken. Graag bieden we je deze servie. We nemen ook bij medische echo's ruim de tijd voor je. Je krijgt een USB stick mee met een aantal leuke foto's. 

Je zorgverzekeraar vergoed de medische echo's. Je krijgt hiervoor van ons geen rekening. Ben je niet verzekerd? Of heb je een buitenlandse zorgverzekering? Dan moet je de kosten zelf betalen. Je krijgt van ons een rekening mee die je kan indienen bij je verzekeraar. 

De uitslag van het onderzoek wordt altijd direct met je besproken. Ook je verloskundig zorgverlener krijgt van ons de uitslag via zorgmail. Zo zijn zij ook goed op de hoogte van eventuele bijzonderheden. Zij kunnen je doorverwijzen mocht dit nodig zijn. 

waslijn voor grijze blokje.png

Bloedverlies

Wanneer je bloedverlies hebt kan je verloskundige je naar ons verwijzen voor een echo. We kijken hoe het met je kindje gaat en of we een reden kunnen vinden voor het bloedverlies. Gelukkig hebben veel vrouwen die bloedverlies hebben een goede zwangerschap! Ben je minder dan 10 weken zwanger? Dan maken we de echo het liefst vaginaal. Zo krijgen we je zwangerschap het beste in beeld. 

8 wk echo eyebaby.png

15 min. € 37,02 

waslijn voor grijze blokje.png

Termijn

De termijnecho is een belangrijke echo. Doel is om een nauwkeurige uitgerekende datum vast te stellen. Deze datum is belangrijk om later in je zwangerschap de groei van je kindje goed in te schatten. Ook wanneer je te vroeg of te laat gaat bevallen, is het fijn om een nauwkeurige datum te hebben. 

Een termijnecho wordt het liefste gemaakt tussen 10 en 12 weken zwangerschap. 

Termijnecho - EB.png

15 min. € 44,43

waslijn voor grijze blokje.png

SEO 18 tot 21 wk

Het SEO is een screeningsecho naar mogelijk aangeboren afwijkingen. Het onderzoek is nauwkeurig en precies. Het is daarom verstandig andere kinderen thuis te laten. Je krijgt direct de uitslag. De uitslag wordt aan je verloskundige gestuurd. Voor meer informatie kun je terecht bij je verloskundige, op de site www.onderzoekvanmijnongeborenkind.nl of klik op de foto voor de folder van het RIVM. 

SEO - EB.jpg

60 min. € 148,89

waslijn voor grijze blokje.png

Groei 

Soms is er een indicatie om de groei van je baby te beoordelen. Je verloskundige stelt hiervoor de indicatie. Groeicontrole bestaat uit minimaal 2 echo's, bij 28, 30 en 32 weken. Je wordt hiervoor door je verloskundige verwezen. De uitslag van dit onderzoek wordt direct met je besproken en teruggekoppeld aan je verloskundige. 

 

Groei - EB.jpg

15 min. € 37,02 

waslijn voor grijze blokje.png

Placenta lokalisatie

Wanneer bij de 20 weken echo de placenta laag ligt, heb je een indicatie om dit bij 30-32 weken nogmaals te beoordelen. Door het groeien van de baarmoeder komt de placenta meestal mee omhoog. We meten de afstand tussen de rand van de placenta en de baarmoederhals.  Is de afstand goed dan zijn er geen bijzonderheden. We doen de meting met een vaginale echo omdat dit betrouwbaarder is. 

Placenta EB.png

15 min. € 37,02 

waslijn voor grijze blokje.png

Ligging

Vanaf 35 weken kunnen we de ligging van je kindje bekijken. We kijken ook altijd naar de groei, naar het vruchtwater en naar de placenta. Ligt je baby nu goed, dan ligt deze waarschijnlijk bij de bevalling ook goed. Natuurlijk wordt de groei van je kindje ook beoordeeld. Kom je later? Dan is je baby mogelijk al ingedaald en kunnen we niet alle metingen doen. 

Liggingsecho - EB.jpeg

15 min. € 37,02

image.png

Algemene voorwaarden

Eyebaby werkt met algemene voorwaarden. Deze zijn op al onze echo's en afspraken van toepassing. Wat er onder andere in de voorwaarden staat is hoe we omgaan met privacy, medisch dossier, afspraken annuleren etc. Wanneer je een afspraak bij ons maakt, gaan wij er van uit dat je de voorwaarden gelezen hebt, en je hiermee akkoord bent. Klik op het plaatje om de voorwaarden te bekijken. 

AVG Verwerkingsregister

Wanneer je bij ons een echo krijgt, leggen we een aantal gegevens van jou vast. Welke gegevens dat zijn, en hoe wij hiermee omgaan, vind je terug in onze verwerkingsregister. Door op het plaatje te klikken kun je het verwerkingsregister lezen. 

AVG-logo-e1527198876812-768x768.png