In verband met de vele vragen over het corona virus (COVID-19) hebben wij een speciale pagina gemaakt. Lees meer.

Kom je ook genieten van je kindje?

Naar je kindje kijken is bijzonder. Graag maken wij van jouw bezoek een onvergetelijke ervaring! Kom samen met je partner, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en liefste vrienden genieten van jullie kleine wonder.

Je vindt ons op twee lokaties:
Spijkerlaan 2, 6828 EC Arnhem en
St. Bernulphusstraat 13Bm 6861 GS Oosterbeek
 

Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Wij hebben hoogstaande apparatuur en werken alleen met gediplomeerde en ervaren echoscopisten. Bij EyeBaby worden echo's gemaakt door onze oprichters, Yvonne van Sluis en Esther de Vries. Nina van Wieringen is onze waarnemer die je op zondag kan tegenkomen!  Je kunt bij ons ook 's avonds en in het weekend een afspraak maken.

Natuurlijk kijken we met de beste apparatuur en nemen we uitgebreid de tijd voor je! Kom je gezellig kijken? Dan is iedereen welkom. Kom je voor een medische echo? Neem dan alleen je partner mee. 

Wij bieden verschillende soorten echo's

Bij de pretecho's krijg je twee op fotopapier geprinte foto's. Wil je ook een usb opname? Bij alle echo's vanaf €45,- zit dit bij de prijs in. Bij kindje kijken kun je deze tegen bijbetaling van € 5,- afnemen. Het is niet mogelijk een eigen usb, of een eerder gebruikte usb mee te nemen i.v.m. risico op virussen.  
Bij de medische echo's krijg je altijd een aantal thermische prints mee. Bij het SEO zetten we ook de foto's op usb. 

Alle genoemde prijzen zijn voor éénlingen en inclusief BTW. Krijg je een meerling? Per kindje hanteren we een toeslag van €15,-. We hanteren géén avond- of weekend toeslag. 

waslijn voor grijze blokje.png

Kindje kijken! 

Dit kan altijd! Zodra er een hartje zichtbaar is, kun je komen kindje kijken! We kunnen je het hartje laten horen vanaf 10 weken. 

Kindje kijken doen we in 2D (zwart/wit).  Met 2D kijken we ook hoe je kindje groeit.
Is je zwangerschap minder dan 10 weken, dan zijn de mooiste beelden via een vaginale echo
te maken. Dit gaat uiteraard altijd in overleg. 

 

8 wk echo eyebaby.png

15 min. € 35,- 
30 min. € 50,- 
usb       €  5,-

waslijn voor grijze blokje.png

Geslachtsbepaling

Krijg je een jongen of een meisje? Veel ouders zijn hier nieuwsgierig naar!
Vanaf 15+0 weken kunnen we het geslacht van je kindje met zekerheid vaststellen.
Graag nemen we hier de tijd voor. Bij de meeste kindjes lukt het om in één echo zekerheid te geven over het geslacht. 

Lukt het ons niet om bij 15+0 het geslacht zeker vast te stellen, dan mag je op onze kosten een herhalingsecho
laten maken. We proberen dit zo snel mogelijk voor je in te plannen. 

We laten jullie je kindje zien en je krijgt natuurlijk een leuke foto mee van je zoon / dochter.

Geslachtsbepaling voor in grijs.png

15 min. € 45,- 

waslijn voor grijze blokje.png

3/4d Echo

Met 3-4D echo kunnen we je kindje van heel dichtbij laten zien! 3D betekent een foto met 'diepte'. 4D betekent dat je je kindje ziet, met diepte en beweging. Je kan dan live naar je kindje kijken! Wellicht zie je je kindje duimzuigen!

De bedoeling hierbij is om zo mooi mogelijk je kindje in beeld te brengen. Hoe duidelijk de beelden zijn is afhankelijk van hoe je kindje ligt, en de hoeveelheid vruchtwater om je kindje heen. Natuurlijk worden de beelden en film opgeslagen op een usb stick. Zo kun je deze later op je gemak nog eens bekijken. 

3D.png

15 min. € 60,-
30 min. € 95,-

Ook voor medische echo's kun je bij ons een afspraak maken

De apparatuur die we gebruiken is zeer geschikt om ook medische echo's te maken. Graag bieden we je deze service. We nemen ook bij medische echo's ruim de tijd voor je. Je krijgt een USB stick mee met een aantal leuke foto's. 

Je zorgverzekeraar vergoed de medische echo's. Je krijgt hiervoor van ons geen rekening. Ben je niet verzekerd? Of heb je een buitenlandse zorgverzekering? Dan moet je de kosten zelf betalen. Je krijgt van ons een rekening mee die je kan indienen bij je verzekeraar. 

De uitslag van het onderzoek wordt altijd direct met je besproken. Ook je verloskundig zorgverlener krijgt van ons de uitslag via zorgmail. Zo zijn zij ook goed op de hoogte van eventuele bijzonderheden. Zij kunnen je doorverwijzen mocht dit nodig zijn. 

waslijn voor grijze blokje.png

Medisch

Klik hier oor meer informatie over onze medische echo's 

20190220-674.jpg

image.png

Algemene voorwaarden

Eyebaby werkt met algemene voorwaarden. Deze zijn op al onze echo's en afspraken van toepassing. Wat er onder andere in de voorwaarden staat is hoe we omgaan met privacy, medisch dossier, afspraken annuleren etc. Wanneer je een afspraak bij ons maakt, gaan wij er van uit dat je de voorwaarden gelezen hebt, en je hiermee akkoord bent. Klik op het plaatje om de voorwaarden te bekijken. 

AVG Verwerkingsregister

Wanneer je bij ons een echo krijgt, leggen we een aantal gegevens van jou vast. Welke gegevens dat zijn, en hoe wij hiermee omgaan, vind je terug in onze verwerkingsregister. Door op het plaatje te klikken kun je het verwerkingsregister lezen. 

AVG-logo-e1527198876812-768x768.png