KOM JE KIJKEN?

Kijk jij ook zo uit naar echo's tijdens je zwangerschap? Voel je welkom bij Eyebaby. Het maakt niet uit hoever je zwanger bent, kindje kijken kan altijd! 

Bij Eyebaby begrijpen we hoe belangrijk echo's zijn. Als medische zorg, maar ook om kennis te maken met jullie kleine. We nemen de tijd om jullie kindje zo mooi mogelijk in beeld te brengen. We vertellen je over de ontwikkeling en kijken naar hoe het met je kindje gaat. 

Kom je graag 's avonds? Of in het weekend?
Ook dan maken we tijd voor je. Zowel in Arnhem als in Oosterbeek hebben we een fijne echo lokatie. Je kan bij ons online of telefonisch een afspraak maken. 

Wat kan ik verwachten? 

Tijdens de echo lig je op onze wellness bank. We hebben een groot meekijk scherm. Samen met je partner geniet je van de beelden. We vertellen je van alles over je baby en natuurlijk krijg je een aantal foto's mee. Wil je jouw echo later nog eens terugkijken? Kies dan bij het boeken van jouw echo voor opname op USB. 

AFSPRAAK MAKEN

Je kunt gemakkelijk zelf jouw afspraak plannen met onze online agenda. Wanneer je een account aanmaakt, kun je de afspraak ook zelf verzetten. Met de rekentool kun je de juiste termijn bepalen voor jouw echo. Na het plannen krijg je van ons een bevestigingsmail met alle belangrijke informatie voor jouw afspraak. Wil je liever bellen? Tijdens kantoortijden staat onze assistente je graag te woord. Je bereikt ons op 026 20 28 000

WIE MAG ER MEE?

Bij een pretecho mag je kinderen en familie meenemen. Bij een medische echo is het niet handig wanneer er kinderen bij zijn. We raden je aan om ze dan thuis te laten. Bij een screeningsecho kun je geen kinderen meenemen. Je baby wordt in detail met aandacht gescreend, hoe minder afleiding er is, hoe beter er gescreend kan worden. 

Ervaringen / Reviews

Prettig & Vertrouwd

Het was heel prettig en heel vertrouwd! Ik kwam voor een pretecho en er werd alle tijd genomen. Het was een hele vriendelijke mevrouw in een fijne setting! Ik kom zeker nog eens terug om naar mijn kindje te kijken, wat een top ervaring!

Handig op de avond

Fijn dat er altijd wel een plekje op de avond is, of in het weekend. Scheelt een hoop gedoe met werk. 

Superleuk

Het was super leuk om samen met aanstaande opa's en oma's te ontdekkenwat het geslacht is van onze tweeling. 
Bedankt voor de uitleg, de foto's en de gezelligheid! 

Wie maakt mijn echo?

Bij Eyebaby hebben wij oog voor baby's! Jouw echo wordt gemaakt door Esther de Vries. Incidenteel laat zij zich vervangen door een waarnemend echoscopist. 

In 2016 is Eyebaby gestart. Een kleinschalige echo praktijk, waar jij je op je gemak voett. Wanneer jullie na de echo blij naar huis gaan, gerustgesteld en trots op je kindje, en met leuke foto's om nog eens naar te kijken, dan hebben wij het goed gedaan. 

Echo's maken is ontzettend leuk om te doen. Het kan soms ook een uitdaging zijn. Bijvoorbeeld bij het screenen op aangeboren afwijkingen. Of het bekijken van een kindje dat erg diep ligt. Daarom investeert Eyebaby in scholing en in goede apparatuur. Zo krijg je bij Eyebaby altijd een echo van de hoogst mogelijke kwaliteit. Vanzelfsprekend zijn echoscopisten bij Eyebaby ingeschreven in het kwaliteitsregister van de BEN. 

Niet tevreden?

Bij Eyebaby doen wij onze uiterste best om jou de best mogelijke zorg en een fijne echo te geven. Tijdens de echo kunnen we direct handelen op feedback van jou. Geef het vooral aan, waneer er iets is.

Eerst in gesprek

Ben je achteraf toch niet tevreden? Graag gaan we met je in gesprek. Misschien is er sprake van een misverstand. We proberen samen met jou tot een oplossing te komen. Wil je ons klachtenformulier invullen? Jij en wij ontvangen een mail met jouw antwoorden. We nemen binnen 7 dagen contact met je op.  

 FORMULIER

Onafhankelijke klachtenfunctionaris

Mocht het ons niet lukken jouw klacht naar tevredenheid op te lossen dan kun je altijd een beroep doen op de onafhankelijke klachtenfunctionaris waarbij wij zijn aangesloten. Deze klachtenfunctionaris is werkzaam vanuit Klacht&Company.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze folder. Hierin staat welke mogelijkheden je als cliënt hebt wanneer je niet tevreden bent over de zorg die jet hebt gehad. 

FOLDER